• Калкулатори
  #

  Со калкулаторите на Винер, лесно и брзо, сами пресметајте колку ќе Ве чини посакуваната полиса.

  повеќе#
 • Нарачај повик
  #

  Изберете го начинот и времето кога нашите агенти ќе Ве побараат и ќе Ви ги пренесат бараните информации.

  повеќе#
 • Пријава на штета
  #

  Прочитајте кои документи Ви се потребни за пријава на штета и преземете ги формуларите.

  повеќе #
 • Продажна мрежа
  #

  Пронајдете го најблиското до Вас продажно место на Винер, насекаде низ Македонија.

  повеќе #
#

Настани и новости

saem negotino 011
29/10/2014
Винер на саемот за вработување во Неготино

Винер Осигурување, како компанија која вработува голем процент млади лица и во која дури 70% од младите лица кои доаѓаат на обука или пракса остануваат како постојано вработени, учествуваше на Саемот за вработување во Неготино и ги претстави можностите кои ги нуди.

#
Photo 02.10.14 20 17 48
03/10/2014
Винер на Интерфест – Премиера на Cosi Fan Tutte

Како спонзор на серијата изведби на операта од Моцарт, Cossi Fan Tutte, која се оддржува во Битола, Скопје, Куманово и Тетово, Винер обезбеди карти за своите најверни клиенти, како и подароци за посетителите на концертите.

#
DSC_0041
12/08/2014
Камп за деца на Виена Иншуренс Груп 2014

Виена Иншуренс Груп (ВИГ), групацијата на која и припаѓа Винер Осигурување и оваа година го организира веќе традиционалниот Камп за Деца, на кој учествуваат деца на вработените во компаниите кои се дел од ВИГ.

#
#

Корисни информации

Skopje
7C
6C
Sat