20.05.2016

Д-р Зоран Нарашанов избран за претседател на Европската бизнис асоцијација

На редовното годишно собрание на Европската бизнис асоцијација на Македонија, оддржано во мај во Скопје, делегатите едногласно го избраа д-р Зоран Нарашанов за нов Претседател на асоцијацијата.

1.12.2015

Винер со тројно зголемен профит во 2015

Со сумирањето на деловните резултати, Винер информираше дека компанијата го зголемила профитот за три пати по однос на изминатата година, а капиталните инвестиции за 140 милиони денари.

20.03.2016

Винер со мерки за загадувањето

Како општествено одговорна компанија, Винер донесе неколку мерки со кои се регулира односот кон загадувањето и се дава пример на останатите во бизнис заедницата - рационализација на службениот превоз, стимулација на поеколошки превоз до работното место, маски за велосипедистите.

TOP