Преку нашите формулари брзо и лесно можете да добиете цена за посакуваната полиса. По оставањето на неопходните податоци да ја пресметаме цената, ќе ви ја доставиме во најкус рок на контактот што ќе го оставите.

Достапен подарок со полисата: Држач за мобилен, одмрзнувач за стакла, гребалка за мраз
4
     
Достапен подарок со полисата:

Чадор, шоља, привезок за клучеви

Релација на транспортот

     
Достапен подарок со полисата: Роковник
TOP