Почитувани корисници,

Ве информираме дека поради процесот на статусната промена - присоединување на ВИНЕР - Виена Иншуренс Груп АД Скопје кон Акционерското друштво за осигурување и реосигурување МАКЕДОНИЈА Скопје - Виена Иншуренс Груп (МАКЕДОНИЈА Осигурување) кој е во тек, Секторот за штети е дислоциран на нова локацијa.

Пријавата и процена на штети, од 10.06.2024 година, ќе ce врши на ул. 11 Октомври бр.25, Скопје (во приземјето на Зградата на МАКЕДОНИЈА Осигурување).

Со почит,
ВИНЕР - Виена Иншуренс Груп АД Скопје

Winner WEBSHOP

Купи полиса!

* Купената полиса ќе ја добиете на Вашиот мејл

Winner App

Симнете ја БЕСПЛАТНО

Апликација за сите Ваши потреби поврзани со осигурување

КАСКО ОСИГУРУВАЊЕ

ПО СОВРШЕНА ЦЕНА ЗА ВАШИОТ ЏЕБ!

Побарај цена!

+ ГРАТИС стакло без франшиза за прва штета

ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ

ПРОМОТИВНО

Побарај понуда

Спектакуларна цена за годишно патничко осигурување со 30 дена покритие

ВИНЕР
СОВЕТУВА

МОЈ ПРИЈАТЕЛ.mk

СОВЕТИ ЗА ВАШИОТ ДОМ, ВАШЕТО ВОЗИЛО, ВАШИТЕ ПАТУВАЊА

PREV
NEXT

ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ БЕЗ МАКА
ТВОЈ ПАРТНЕР НА СЕКОЕ ПАТУВАЊЕ!

Го заштедуваме твоето време. Види колку чини полисата и купи ја веднаш онлајн. Купената полиса ќе ја добиеш на твојот мејл.

ПРИЈАВИ ШТЕТА ОНЛАЈН

Брзо и едноставно, пријави штета онлајн за кој било вид на осигурување

ИЗМАМА ВО ОСИГУРУВАЊЕ?

Знаеш за случај на намерни и нечесни прoпусти или нетoчни пренесувања на информации од страна на внатрешно или надворешно лице, со цел за финансиска придобивка?

Прати маил на fraudprevention@winner.mk или кликни на копчето „Пријави“

осигурување македонија
КАРИЕРА ВО ВИНЕР

СТАНИ ДЕЛ ОД ТИМОТ НА ПОБЕДНИЦИТЕ

Винер постојано е во потрага по етаблирани професионалци од осигурителната дејност и сродните дејности, како и по млади и талентирани лица без искуство кои би сакале својата кариера да ја градат во интернационална компанија со високо реноме.
TOP