24.06.2023

Интервју на Весна Симоновска, Директор на Сектор на човечки ресурси,право и администрација, за 24HR.mk

Целото интервју можете да го прочитате на порталот 24hr.mk

23.06.2023

Интервју на Огнен Нелковски-Координатор на Оддел за Банкоосигурување и Развој на продукти, за osiguruvanjemagazin.mk

Целото интервју можете да го прочитате на порталот https://osiguruvanjemagazin.mk

22.11.2018

Интервју на д-р Зоран Нарашанов, Генерален Директор на Winner, за XPRIMM - Романија

„Изминативе 10 години успеавме да креираме интелигентни и рационални осигурителни решенија за нашите клиенти и да ја освоиме нивната доверба преку нашата супериорна услуга, професионалност, посветеност и етика. Постојано ја зголемуваме нашата продажна мрежа, одржувајќи 90 филијали на територијата на Македонија и продолжуваме да ги услужуваме клиентите на најдобар можен начин, затоа што тие се во нашиот секојдневен фокус. “  – изјавува нашиот Генерален Директор, Зоран Нарашанов, во интервјуто за списанието XPRIMM – Романија.

Нашиот директор е еден од ретките лидери чие интервју е објавено во оваа реномирана публикација за осигурителните пазари на Централна и Источна Европа, Турција и Русија.

20.05.2016

Д-р Зоран Нарашанов избран за претседател на Европската бизнис асоцијација

На редовното годишно собрание на Европската бизнис асоцијација на Македонија, оддржано во мај во Скопје, делегатите едногласно го избраа д-р Зоран Нарашанов за нов Претседател на асоцијацијата.

1.12.2015

Винер со тројно зголемен профит во 2015

Со сумирањето на деловните резултати, Винер информираше дека компанијата го зголемила профитот за три пати по однос на изминатата година, а капиталните инвестиции за 140 милиони денари.

20.03.2016

Винер со мерки за загадувањето

Како општествено одговорна компанија, Винер донесе неколку мерки со кои се регулира односот кон загадувањето и се дава пример на останатите во бизнис заедницата - рационализација на службениот превоз, стимулација на поеколошки превоз до работното место, маски за велосипедистите.

TOP