• in настани и новости

  In Memoriam – Проф. д-р Зоран Нарашанов

  На ден 25.07.2022 ВИНЕР- Виена Иншуренс Груп АД Скопје го загуби човекот кој со 15 години неуморно водење и беспрекорно лидерство го постави патот на успехот и ја направи компанијата она што е. Проф. д-р Зоран Нарашанов, непресушниот извор на ведрина и поддршка во секакви моменти, големиот интелект, спремен за нови предизвици, идеи и искуство,...
 • in деловни резултати, настани и новости

  ВИНЕР НА НОВА АДРЕСА

  Почитувани, Ве известуваме дека на ден 20.07.2022 година е извршена измена на седиштето на Акционерското друштво за осигурување ВИНЕР – Виена Иншуренс Груп Скопје. Новото седиште каде што е лоцирана Дирекцијата на Друштвото е на адреса: ул. Железничка бр.41, 1000 Скопје Физички прием на клиентите и деловните соработници во новото седиште на Д...
 • in настани и новости

  Известување вo врска со ризикот Земјотрес

  Ризикот земјотрес е составен дел од пакетите за имотно осигурување: Мини, Оптимум, Заштита, Премиум Плус, Премиум П, Екслузив. Ризикот земјотрес покрива штети од уништување и конструктивни оштетувања на осигурените предмети. Под конструктивни оштетувања се сметаат оштетувања без кои објектот, уредите, инсталацијата и сл. не можат да се стават во пр...
 • in настани и новости

  Global Money Week 2021

  Global Money Week (GMW) е годишен настан кој ја промовира финансиската писменост кај младите. Крајна цел на кампањата е да осигура дека сите млади луѓе имаат пристап до високо-квалитетна финансиска едукација, да научат како да носат паметни финансиски одлуки и да ја подобрат својата финансиска благосостојба. ВИНЕР – Виена Иншуренс Груп Скопје...
 • in настани и новости

  Vienna Insurance Group со директна поддршка во борбата против COVID-19

  ИНВЕСТИЦИЈА НА VIENNA INSURANCE GROUP ВО APEIRON BIOLOGICS AG, КОМПАНИЈА ЗА БИОТЕХНОЛОГИЈА, КОЈА ВО МОМЕНТОВ РАБОТИ НА ЛЕК ЗА КОВИД-19 Компанијата Apeiron, специјализирана во пронаоѓање и развој на нови имунотерапии и лекарства за третман на респираторни болести и канцер, поради пандемијата на КОВИД-19, моментално се фокусира и е во напредна фаза н...
 • in настани и новости

  ПРОМЕНА НА РАБОТНО ВРЕМЕ

  Почитувани клиенти, Поради мерката за прогласување на полициски час во периодот 16 – 05 часот, ве информираме дека од среда 08.04.2020, работно време во работните денови ќе биде 08-14 часот (дирекција и филијали). Ве потсетуваме дека и вон работното време на филијалите можете онлајн да извадите полиса или да пријавите штета....
 • in настани и новости

  ДОПОЛНИТЕЛНИ МЕРКИ И АКТИВНОСТИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА ОД ШИРЕЊЕ НА COVID-19

  Почитувани, Ве известуваме дека активно ги следиме настаните и актуелните случувања во земјата и во регионот поврзани со COVID-19 вирусот. Апелираме за упатување прашања, консултации и дописи до Винер – Виена Иншуренс Груп АД Скопје, да не се доаѓа лично во просториите на компанијата, Тоа може да се оствари преку е-пошта: winner@winner.mk, на телеф...
 • in настани и новости

  КОВИД – 19 Известување и препораки

  Почитувани клиенти, Согласно препораките и усвоените мерки за превенција од ширење на корона вирусот, а со цел превенција и заштита на клиентите и вработените, Винер осигурување апелира: – на што е можно поедноставен, поефикасен и побрз процес при вадење на полиси и пријава на штета – за што е можно пократко задржување во канцелариите п...
 • in настани и новости

  ВОЗБУДЛИВИ ДВЕ НЕДЕЛИ НА ЈУБИЛЕЈНИОТ 10. VIG KIDS CAMP 2019

  Околу 500 деца од 23 различни европски земји се вратија дома со импресии од незаборавните две недели учествувајќи во разновидните програми на 10от по ред Детски камп, што Виена Иншуренс Груп традиционално го организира за дечињата на своите вработени. Низ многу спортски активности, забава и игри најмладите стекнаа нови пријатели и се дружеа во чети...
 • in настани и новости

  ИНОВАЦИИ ВО ОСИГУРУВАЊЕТО – ПРВО ЦЕЛОСНО ДИГИТАЛНО ПРИЈАВУВАЊЕ НА ШТЕТИ ВО МАКЕДОНИЈА

  Иновативно дигитално решение за клиентите на ВИНЕР – Виена Иншуренс Груп АД ВИНЕР – Виена Иншуренс Груп АД на почетокот на април го пушти во употреба првото софтверско решение на осигурителниот пазар во државата кое нуди целосно дигитално пријавување на штети. Отсега клиентите на Винер Осигурување имаат можност преку своите компјутери и...

ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ

За сите официјални информации поврзани со работењето на Винер Осигурување, како и за општи прашања поврзани со осигурителниот бизнис, бидете слободни да се обратите во нашата служба за односи со јавност, на e-mail адресата winner@winner.mk или на телефон 078/489-920.

TOP