ОВЛАСТЕНИ СЕРВИСИ

Име на Сервисот Адреса Телефон Вид на возила за поправка
.
СКОПЈЕ
Аутомакедонија АД Борис Трајковски бр.21 02 2600426 Патнички и товарни Опел, Шевролет и др.
Аутомобиле СК Скупи бр.8 02 3093018 Алфа Ромео, Фиат и Ланчија, други
Аутомобили гроуп Скупи бр.8 02 3093018 Патнички, Јагуар и Ленд Ровер, други
Аутомотив Груп Скупи бр. 14 02 2727200 Рено, Нисан, Дачија, други
Аутонова Скупи бр.8 02 3093018 Цитроен, други
Биммер Сервис Јадранска Магистрала бр.74 02 2655757 БМВ, Мини
Буби Бис Комерц с. Батинци 075 227204 Патнички и комерцијални возила, сите видови
Глас Сервис Лазар Личеновски 31Б 072 307052 Сите видови стакла
Динамикс Франклин Рузвелт б.б. 070 237880 Сите видови моторцикли
Дончо Компани Пролетерска б.б., Комплекс Лепенец 070 220248 Патнички и комерцијални возила сите видови
Еуроимпекс Бул. Трета Македонска бригада бр. 72 02 3111000 Peugeot, Opel, Chevrolet - патнички и комерцијални возила
Кадис Скупи бр. 14 02 3076400 Патнички и комерцијални возила сите видови
Киа Моторс Перо Наков бр.25 02 2570287 КИА, Даихатсу
Колевски Палмиро Тољати бр. 97 070 242355 VW, Ауди, патнички и комерцијални возила сите видови
М-Кар Скупи бр.2 02 3096600 БМВ, Мини
Мак Ауто Стар Индустриска бр.2 02 2580000 Мерцедес, Митсубиши
Ми-Да Гранд Моторс 8-ми Септември бр. 18 02 3073103 Патнички и комерцијални возила сите видови
Миркат ул. Скупи 1, 1000 Скопје 02 3089085 Suzuki - Патнички и комерцијални возила
Олимпија Моторс Јадранска Магистрала бр.125 02 2600303 Опел, Шевролет и други
Порше Македонија Босна и Херцеговина бр.4 02 2626266 VW, Ауди, Шкода, Сеат и Порше
Тојота Авто Центар 8-ми Септември бр. 21 02 3088842 Тојота
Новус -Трејд Бул.Борис Трајковски 4 бр.296 070 217217 Патнички и комерцијални возила сите видови, стакла и лимарија
.
БИТОЛА
Гишон Комерц Раштанска бр. 2 047 203280 Патнички и комерцијални возила сите видови
Ауто Нова Грчки пат б.б. 047 208288 Цитроен, Фиат, Ланчија
СН Центар за Моторни Возила Ул.Михаил Апостолски-Дончо бр.7 (Новачки пат) 075 430022 Патнички и комерцијални возила сите видови
Авто Сервис-Техника Ул. Новачки Пат бр.10 а 075 261268 Патнички и комерцијални возила сите видови
.
КУМАНОВО
Де Лукс Ауто 500 бр. 55 070 236207 Патнички и комерцијални возила сите видови
.
ОХРИД
Пецко Аутолимар Радојца Новичиќ бр.136 046 255284 Патнички и комерцијални возила сите видови
ЈОНАПЕТО Ул.Радојца Новичиќ бр.33 б 047 522555 Патнички и комерцијални возила сите видови
.
ТЕТОВО
Авто Чајка М.Тито б.б. 044 333090 Патнички и комерцијални возила сите видови
Авто Kонтрол Сервис Бул. Видео Смилевски Бато бр.18 072 623400 Патнички и комерцијални возила сите видови
TOP