НАЈДОБРОТО КАСКО Е ВО ВИНЕР

Провери колку ќе чини Каско полиса за твоето возило и избери го подарокот за извадена полиса што најмногу ти треба.

Каско полисата е најдобрата заштита за твојот автомобил. А најдоброто од најдоброто е во Винер. Ние ја имаме најдобрата понуда, најдобрите подароци и најбрзо ги решаваме штетите. На сето тоа, ги додадовме и:

  • најбараните два ризици бесплатно - земјотрес и поплава,
  • неколку попусти со кои цената на твојата полиса ќе биде и до 40% пониска
  • највредните подароци што може да ги добиете за полиса.

Затоа, искористи ја оваа прилика и на наједноставен начин преку нашиот формулар добиј во најкус рок понуда за твоето возило. А кога ќе се решиш да го заштитиш со најдобрата Каско полиса, ние полисата заедно со избраниот подарок ќе ти ја доставиме на посакуваното место.

Со Каско полисата на Винер твојот автомобил е заштитен од: 

Сообраќајна незгода; Кражба и противправно одземање; Злонамерни постапки; Пожар; Удар на гром; Експлозија; Пад или удар на некој предмет врз возилото; Временски непогоди (луња, поплава, град, лавина); Манифестации и демонстрации;

Достапни подароци: Авто-патосници; Компресор за гуми; Кабли за стартување; СОС сет; Фиксирачка торба за гепек со автогалантерија; Сообраќаен сет.

ДОБИЈ ПОНУДА

За повеќе информации обрати се во најблиската филијала на Винер до тебе, јави се во нашиот Контакт Центар на 15 999 или пиши ни на Facebook.

TOP