Винер добитник на признанието Најдобар бренд за 2016

by / / настани и новости

Во изборот на Најпопуларните брендови за 2016, кој се оддржа на 17.02.2017 во ресторанот „Гламур“ во Битола, компанијата Винер Осигурување ја доби наградата за најпопуларен бренд меѓу осигурителните компании. Изборот традиционално го организираше Телевизија Орбис од Битола, а настанот беше посетен од голем број видни личности од Битола и регионот.

Ова е второ вакво признание за Винер, по минатогодишната награда за Најдобра осигурителна компанија во избор на Битолски Весник, со што уште еднаш се потврди високото реноме на компанијата во Пелагонискиот регион.

Инаку во Битола работат дури 6 филијали на Винер Осигурување, кои од година во година бележат одлични реултати, излегуајќи во пресрет на зголемениот интерес на граѓаните за продуктите на компанијата. Промовирајќи ги деловните принципи на брендот, кои се темелат на супериорна услуга на клиентите и динамично решавање на штетите, тимот на Винер во Битола заслужено е на врвот меѓу осигурителните компании во овој регион.

Наградата добиена на манифестацијата Најпопуларни брендови е мотивација повеќе за нашите вработени да продолжат со одличната услуга на клиентите во секој поглед и да го задржат реномето на најпочитувана осигурителна компанија во овој регион и пошироко.

Покрај присуството на наши вработени од битолските филијали, на настанот беа поканети и најлојалните клиенти на компанијата од Битола, со што уште еднаш им се укажа благодарност на подарената доверба.

  • Pin It
TOP