ВИНЕР АНГАЖИРА!
ЛИЦЕНЦИРАН ЗАСТАПНИК ВО ОСИГУРУВАЊЕ


Одлична можност за кариера, напредок и заработка!

Аплицирајте на огласот и станете дел од тимот на Винер осигурување - успешна и стабилна осигурителна компанија со 80 филијали низ земјата!

За заедничко бизнис задоволство - ве очекуваме!

Аплицирајте тука

број на лиценца за застапник
pdf, doc, docx

TOP