Додај го нашиот вибер број во именикот, и ќе можеш најлесно да ни пишеш, да ни се јавиш од странство или да ни испратиш слики кои ќе помогнат да бидеш најлесно услужен.

Оваа наша услуга е посебно корисна за сите оние кои имаат потреба од итна информација, а се во странство во моментот и телефонскиот повик би бил  голем трошок за нив, како и за оние кои треба да обезбедат увид во одреден документ за да добијат информација или услуга од Винер, па тоа можат да го направат испраќајќи слика.

Нашиот број 078/666-646 е достапен oд 08-22ч. секој ден и на него можеш да добиеш насоки, информации и услуги.

TOP